WAT Met Willim Welsyn – Simone Jonker (Venter) en Ernesto Garcia Marques

Simone Jonker (Venter) is die dogter van Ingrid Jonker en sy en haar man Ernesto Garcia Marques het onlangs ’n dubbel tribute album uitgereik met die naam: Ingrid Jonker – ‘Die Kind Is Nog Jonger’.

Simone en Ernesto kom kuier in die garage en gesels oor die projek en al die kunstenaars wat betrokke was – wat mense insluit soos Anton Goosen, Inge Beckmann, Radio Rats, Somerfaan, Dirk Ace, Kalahari Surfers, Falling Mirror, Die Naaimasjiene, Terminatryx en nog vele meer.

Simone gesels ook oor haar verhouding met haar ma en haar ma se skryfwerk.

Hierdie episode is met trots geborg deur De Kreeft Stamkafee at Saronsberg Teater Tulbagh en die Kreefhotel by Oppikoppi. Gaan na plankton.mobi en hit “Kreefhotel” in die search bar om jou goedkoop earlybird special te gaan book.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *